BOENDE & UTHYRNING

Här hittar du vår standardprislista. Vid större grupper/skolor och/eller önskemål om skräddarsydda upplevelsepaket offererar vi detta separat.

Ring eller SMS:a Monika på 073-0220664 för att boka och diskutera just era behov.

KANOTER

Ett par hundra meter från gården ligger Björsjön. Den passar precis för en lagom äventyrlig utflykt med någon av våra åtta kanadensare. Du får med dig två paddlar, två flytvästar och några goda råd om så önskas.

Kanadensare inkl. paddlar, flytväst – 220:-/ dag eller 250:-/dygn
Kanotvagn 50:-/dag

STUGORNA

Mitt i naturen, 30 min från GötTotalt finns det tre campingstugor, varav en är “djurfri” (stuga nr 2). Alla har fyra sängplatser och är utrustade med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och husgeråd för fyra personer. På den lilla uteplatsen utanför stugan finns bord, fyra stolar och ett parasoll. Stugorna har tillgång till köket, dusch och toalett i boningshuset

Campingstuga för fyra personer

– 890 kr/natt

Stugorna har våningssängar. De är 90 cm breda och stadiga sådana. I alla sängar finns täcke och kudde, så du behöver ta med dig egna sängkläder/sovsäck + örngott. Det går också bra att hyra sängkläder när du bokar.

Vi förutsätter att du städar efter dig själv och håller rummet/alla utrymmen lika fina som när du kom. Självklart är det möjligt att köpa till slutstädning för den som vill slippa.

Hyra av sängkläder – 120 kr/natt
Slutstädning – 400 kr/rum

Boka nu