BOENDE & UTHYRNING

Här hittar du vår standardprislista.

Vid större grupper/skolor och/eller önskemål om skräddarsydda upplevelsepaket tillhandahålls dessa önskemål av något våra partnerföretag:

Läs här för mer information

RUM

Alla rum, även stugorna, har våningssängar. De är 90 cm breda och stadiga.
Till alla sängar finns täcke och kudde, så du behöver bara ta med dig egna lakan / påslakan / sovsäck och örngott. Det går också bra att hyra sängkläder när du bokar.

Vi förutsätter att du städar efter dig själv och håller rummet / alla utrymmen lika fina som när du kom. Självklart är det möjligt att köpa till slutstädning för den som vill slippa.

  • Hyra av sängkläder – 120 kr / natt

  • Slutstädning – 450 kr / rum

.

BONINGSHUSET

I boningshuset finns tre sovsalar, varav två med fyra sängplatser, och en med åtta. Det går fint att boka en eller flera salar eller hela huset.

Toalett och dusch hittar du på bottenvåningen. Köket har kylskåp, frys, mikrovågsugn, spis, vatten- och kaffekokare, samt tillgång till bestick, glas och porslin.

Se separat prislista här

STUGORNA

Totalt finns det tre campingstugor. Alla med fyra sängplatser. De är utrustade med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och husgeråd för fyra personer. På den lilla uteplatsen utanför stugan finns bord, fyra stolar och ett parasoll. Alla stugor har tillgång till köket, skymning och toalett i boningshuset.

Boka stuga här