BOENDE & UTHYRNING

Här hittar du vår standardprislista. Vid större grupper / skolor och / eller önskemål om skräddarsydda upplevelsepaket erbjuder vi detta separat.

Ring eller SMS: en Monika på 073-0220664 för att boka och diskutera just era behov.

RUM

Alla rum, även stugorna, har våningssängar. De är 90 cm breda och stadiga.
Till alla sängar finns täcke och kudde, så du kan ta med dig egna lakan / påslakan / sovsäck och örngott. Det går också bra att hyra sängkläder när du bokar.

Vi förutsätter att du städar efter dig själv och håller rummet / alla utrymmen lika fina som när du kom. Självklart är det möjligt att köpa till slutstädning för den som vill slippa.

  • Hyra av sängkläder – 120 kr / natt

  • Slutstädning – 400 kr / rum

.

BONINGSHUSET

I boningshuset finns tre sovsalar, varav två med fyra sängplatser, och en med åtta. Det går fint att boka en eller flera salar eller hela huset.

Toalett och dusch hittar du på bottenvåningen. Köket har kylskåp, frys, mikrovågsugn, spis, vatten- och kaffekokare, samt tillgång till bestick, glas och porslin.

  • Sovsal 1 (8 bäddar x 180 kr) – 1440 kr / natt

  • Sovsal 2 (4 bäddar x 180 kr) – 720 kr / natt

  • Sovsal 3 (4 bäddar x 180 kr) – 720 kr / natt

STUGORNA

Totalt finns det tre campingstugor. Alla med fyra sängplatser. De är utrustade med kylskåp, kaffebryggare, kokplatta, vattenkokare och husgeråd för fyra personer. På den lilla uteplatsen utanför stugan finns bord, fyra stolar och ett parasoll. Alla stugor har tillgång till köket, skymning och toalett i boningshuset.

  • Campingstuga för fyra personer – 890 kr / natt