may, 2021

22may10:0017:00Camp fire workshop - Grillning & Dutch Ovens

Event Details

Camp fire workshop – utomhus såklart!

Detta är ett positivt resultat av covid, att du får träffa Thomas BBQ expert som har 27 års erfarenhet av matlagning över öppen eld!
I vanliga fall befinner sig Thomas utomlands där han kör olika events, kurser och tävlar.
Denna dag (lördag)  får ni möjlighet att provsmaka några Thomas bästa recept där allt är tillagat över öppen eld.

1. Glödbakade grönsaker, här lägger Thomas grönsaker direkt på glöden och du får ta del av den fantastiska smak som denna typ av tillagning ger!
2. Caveman steak som även den grillas direkt på glöden.
3. Skogshuggargryta med fläskkarré och grönsaker, som tillagas i en s.k. ”Dutch Oven”

Självklart så är köttet inhandlat lokalt från från Lammet & bonden

Dutch Oven= Är en gjutjärnsgryta med ett special lock, där man kan lägga glödande kol så det blir värme både uppifrån och nerifrån. I denna gruta kan tillaga allt som man kan göra i ett vanligt kök. På söndagens kurs visar Thomas hur man använder denna på bästa sätt.

Eftersom vi inte vet hur det ser ut angående deltagarantal på workshop utomhus samt att vi har begränsat med parkeringsmöjligheter så behöver vi begränsa antalet denna dag och har delat in dagen i  olika ”slåtter” (två timmar) där du behöver anmäla din ankomst innan.

BOKA DIN ANKOMST HÄR

Thomas Eriksson Fröhlich BBQ expert, Globetrotter , BBQ Grandchampion, cookbook autor, with his 27 years experiance in this profession he will teach you how to cook a full meal on a campfire and western kitchen, step by step with different techniques we even go back in time and cook a steak caveman style on the glowing coals

Organizer

Pevon Ecoturism Björsjöås gård 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X