När blir bokningen bindade?

Det är gästens ansvar att kontrollera bekräftelsen och att se till att ankomst- och avresedatum är riktiga. Bokningen gäller för såväl oss som gästen så snart vi bekräftat bokningen och gästen inom avtalad tid betalat överenskommen anmälningsavgift (eller hela hyran).

 

Betalning

Betalning hanteras genom bankgiro eller swish

Betalning ska vara oss tillhanda senast det datum som anges i bekräftelsen. Vi har rätt att ta ut en första delbetalning i samband med bekräftelsen (anmälningsavgift om detta uppges). Vid arrangemang ska detta alltid vara slutbetalt innan det påbörjas. För organiserade grupper och större resesällskap kan undantag från ovannämnda regler ske efter överenskommelse med oss.

  • För bokning via email skickas en bokningsbekräftelse till dig med en faktura som ska vara betald inom 7 dagar för att bokningen ska gälla. Om beloppet inte är oss tillhanda senast på förfallodagen, betraktas bokningen som avbokad.

  • Vid betalning från utlandet ska gästen betala omkostnader i hemlandet och i Sverige. Vi ska mottaga avtalat pris i angiven valuta som står på bekräftelsen.

  • För arrangemang eller vid bokning av hela anläggningen som bokas 42 dagar eller mer före ankomst ska en anmälningsavgift om 25% av boendepriset och vara oss tillhanda inom 5 dagar från bokningsdagen. Resterande belopp av avtalat pris ska vara oss tillhanda senast 30 dagar före ankomst.

  • För arrangemang som bokas 29–0 dagar före ankomst ska full betalning enligt avtalat pris.

 

Försenad inbetalning?

Om beloppet inte är oss tillhanda senast på förfallodagen, betraktas bokningen som avbokad.